Rošťák Oliver a korále pro mořskou vílu - Braunová, Petra, 1967- (Třetí čtení, 2014)
Oliver prožije s Maricou a chorvatskými kamarády o prázdninách úžasné dobrodružství. Téměř detektivní. A bude to právě Oliver, kdo všechno objasní! Volné pokračování knih Rošťák Oliver, Rošťák Oliver a Marica čarodějka.