Úterní ženy mezi bylinami a řepou - Peetz, Monika, 1963- (Host, 2014)
Jedna za všechny, všechny za jednu. Třetí kniha o pěti nerozlučných kamarádkách. Kiki, zničená ze špatného vzduchu, nekonečných problémů s parkováním a hluku ze staveniště blízko jejich kolínského bytu, se rozhodne odstěhovat s mužem a dvouletou dcerkou na venkov. V oblasti Meklenburské jezerní plošiny si chce otevřít penzion pro vystresované lidi z města, jako je ona a její přítelkyně. Spolu s Maxem koupí někdejší školní budovu s velkou zahradou a má v úmyslu splnit si i další velký sen a začít pěstovat vlastní zeleninu. Bohužel se ukáže, že opuštěná budova Staré školy, stojící na půl cesty mezi Berlínem a Hamburkem, je úplná ruina. Tři týdny před slavnostním otevřením Kiki uzná, že dokončit úpravy penzionu sama nezvládne, a volá na poplach. Úterní ženy přijíždějí přiložit ruku k dílu. Každá z nich si s sebou přiváží i část svého všedního života