S pozdravem Carter - Williams, Whitney Gracia, 1988- (Baronet, 2020)
Milostný erotický román. Carter a Arizona jsou nejlepší přátelé už od školy. Nikdy je ani nenapadlo, že by mezi nimi mohlo být něco víc. No - snad jen jedna noc nezávazného sexu. Jaký dopad to ale bude mít na jejich přátelství? Jsou kamarádi. Jenom kamarádi. Opravdu. Arizona je pouze Carterova nejlepší kamarádka. Je jeho nejlepší kamarádka už od čtvrté třídy, přestože se tehdy nesnášeli. Byli tu jeden pro druhého při prvních polibcích i prvních "poprvé" a navzájem se podporovali, když jim to ve vztazích s jinými nevyšlo. Dokonce chodili na vysokou školu kousek od sebe. Během těch let a navzdory tomu, co kdokoli říká, nikdy nepřekročili hranici přátelství. Nikdy je to ani nenapadlo. Nikdy o to nestáli. Až se jedné noci všechno změnilo. Nebo alespoň mělo... Nakladatelská anotace. Kráceno.