Mapa z listí - Townsend, Yarrow (Bambook, 2023)
Dobrodružný román, v němž se skupina dětí snaží zachránit své přátele z říše rostlin. Orla si odmalička povídá s rostlinami. Jsou jejími rádci a přáteli, její rodinou. Teď se ale ocitají v ohrožení - krajem se šíří nákaza a vesničané jsou přesvědčeni, že na vině je divočina. Aby své přátele zachránila, vydává se Orla spolu s dalšími dětmi Idrisem a Arianou proti proudu řeky najít lék. Nakladatelská anotace.