Zdraví a potravní doplňky : encyklopedie potravních doplňků pro racionální výživu a péči o zdraví : podrobný popis, při jakých potížích je používat, hodnocení účinnosti, doporučené denní dávky vitamíny, minerální látky, beta-glukany, aminokyseliny, mozkové nutrienty, byliny, speciality jako řasy, chrupavky, propolis, ovosan /
Autor: Fořt, Petr
Vydáno: (2005)
Aby nám všem chutnalo. maso je pro muže a zrní pro ženy? /
Je správný způsob stravování pojistkou dobrého zdraví? Odborník na výživu nám poutavou a mnohdy vtipnou formou vysvětlí, jak souvi sí výživa a mnohé civilizační nemoci. Dozvíme se, co je očistná a protiplísňová dieta a kdy obezita zvyšuje riziko zdravotních probl émů nebo předčasného úmrtí. Poznám...
Hlavní autor: | Fořt, Petr, 1946- |
---|---|
Další autoři: | Lisý, David |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia Group :
2011
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|