Celek : přehodnocení vědy o výživě /
Kniha CELEK - PŘEHODNOCENÍ VĚDY O VÝŽIVĚ rozvíjí témata Čínské studie, nejobsáhlejší studie o výživě všech dob, která vyvolala mimořádnou odezvu u široké veřejnosti. Vědeckými důkazy boří další mýty o výživě a vysvětluje, proč se výzkum ubírá špatným směrem, proč a kým jsou lidem předkládány zaváděj...
Hlavní autor: | Campbell, T. Colin, 1934- |
---|---|
Další autoři: | Jacobson, Howard, Rudolf, Emil, 1970- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Hradec Králové :
Svítání,
2015
|
Vydání: | 1. české vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Kniha CELEK - PŘEHODNOCENÍ VĚDY O VÝŽIVĚ rozvíjí témata Čínské studie, nejobsáhlejší studie o výživě všech dob, která vyvolala mimořádnou odezvu u široké veřejnosti. Vědeckými důkazy boří další mýty o výživě a vysvětluje, proč se výzkum ubírá špatným směrem, proč a kým jsou lidem předkládány zavádějící informace. Ale hlavně přináší východisko, jak se vyznat v informačním chaosu o výživě a jakou stravu konzumovat, aby člověk ovlivnil svůj zdravotní stav nejméně ze 75 %. |
---|---|
Popis jednotky: |
Přeloženo z angličtiny |
Fyzický popis: |
283 stran : ilustrace 25 cm |